sunnuntai 22. marraskuuta 2015

22. Marraskuuta

Kyllä, aika menee edelleen hirmuista vauhtia eteenpäin. Nyt on niin monta pyyntöä jo tullut, että kirjoittelisin tännekin taas kuulumisiani, joten tässä tulee :)

Kävin Helsingissä maksatutkimuksissa. Otettiin älytön määrä verinäytteitä sekä koepala maksasta. Odottelua, ihmettelyä. Vihdoin jossain kohtaa lääkäri soitti tuloksista: Ei vieläkään mitään tietoa mistään. Jokin tulos näyttää joltain ja toinen joltain muulta. Emme siis viisastuneet yhtään. Pettymys oli suuri, koska odotukset olivat korkealla. Enää ei uskalla edes toivoa, että kukaan ikinä osaisi kertoa diagnoosia kasvaimille. Maaliskuussa otetaan seuraavat magneetit, saa nähdä minkä kokoisiksi ovat kasvaneet...

Julkisen puolen terveydenhuolto (johon olen tähän saakka luottanut ja uskonut) on tämän syksyn aikana mokaillut sen verran monta kertaa, ettei huvita yhtään olla sinnepäin yhteydessä jos ei ole pakko. Näillä siis mennään mitä on.

Mieli kohentunut aika paljonkin alkusyksystä, kun ei ole tarvinnut kokoaikaa miettiä sairaalajuttuja ja maksaa. Ihanaa tehdä taas normijuttuja, käydä koulussa ja töissä!
Olen lupaillut ottaa kuvia "uudesta" asunnostani tänne. Uuden kamerankin jo hommasin, mutta ikuisuusprojektini TV-taso on edelleen kesken, joten kuvia ei vieläkään ole :D

Ihme infektio-kierteessä olen ollut oikeastaan heinäkuun puolestavälistä saakka. Viimeviikko taisi olla ainut kokonaan terve viikko koko syksynä! Tauti ja lääkekuuri toisensa perään, toivottavasti alkaisi jo pikkuhiljaa helpottaa.

Pitkiä päiviä ja pitkiä viikkoja täynnä ohjelmaa, mutta onneksi kohta helpottaa! :) Päätimme kaverini kanssa varata matkan Gran Canarialle joulukuun alkuun ja olemme siitä tooodella innoissaan!

Tässä oli tällainen pikapikakelaus tän hetken kuulumisia :) Ihanaa joulun odotusta kaikille!

xox Verna

1 kommentti:

  1. Kivaa matkaa,mekin lähdetään kanarialle joulukuun alussa.Minne te menette?

    VastaaPoista