maanantai 25. elokuuta 2014

Hyvä kesä


Piiiiitkästä aikaa! Ei ole oikein ollut motivaatiota ja aikaa kirjoitella, mutta kaikki on siis hyvin ja elämä on ihanaa :)

Kohokohtia ja mieleen painuneita hetkiä ja muistoja viimeisten kuulumisten kirjoittamisen jälkeen:

19.5.
Autokoulun inssiajo läpi ja uusi tatuointi selkään!


"Jokainen uusi päivä on
yksi päivä enemmän rakastaa,
yksi päivä enemmän unelmoida
ja yksi päivä enemmän
elää"
-Padre Pio
 
4.-11.6.
Siskon kanssa Lontoossa + One Directionin konsertti!26.6.
Magneettikuvaus ja kontrollit, joiden tulokset sisälsivät jälleen "mutta" -lauseen. Maksassa jo aiemmin tutkitut "jotkut" olivat jälleen kasvaneet ja yksi oli tullut lisää. Tehtiin PET kuvaus, jossa selvisi, etteivät ne ole aktiivisia, eivätkä siis vaarallisia. Pystyi taas hengittämään.

5.7.
Kopioitu Facebookistani:
Tasan viisi vuotta sitten mun elämä teki täyskäännöksen kohti helvettiä. Sieltä noustu välillä ylös ja välillä pudottu taas pohjalle. Käsittämättömältä tuntuu ajatella, mitä kaikkea viimeiseen viiteen vuoteen on mahtunut, paljon enemmän kuin olisi koskaan osannut kuvitella. Syöpädiagnoosi ja taistelu omasta elämästä, aivan liian monen rakkaan ystävän menetys, niin paljon kipua, surua ja pelkoa, että vaikea ymmärtää kuinka olen tänne asti päässyt.
Positiivinen asenne, "kyl tää täst", tuuri, pienet ja suuremmatkin hyvät hetket, supervahva perhe ja paljon ihania ihmisiä ympärillä antamassa voimaa -niin paljon kaikkea millä ja miksi jaksaa nousta kerta toisensa jälkeen kuopan pohjalta.
Jälleen kiitos kaikille, jotka ovat olleet matkanvarrella mukana
Jokainen päivä on tärkeä, elämä on taistelun arvoinen.


Kesätöiden loputtua ja helteiden alettua loppukesä meni oikeastaan vaan rentoutuessa, rannalla, kavereiden ja poikaystävän kanssa ja autolla ajamista harjoitellessa :) Oli toooosi kiva ja hyvä kesä, ei sairaalaa ja vain siedettäviä kipuja. Normaaleja juttuja ja asioita, akkujen lataamista (eikä niiden kuluttamista), onnellisia päiviä, paljon hymyä ja naurua, hyvää oloa!

xox Verna

3 kommenttia:

  1. Kiitos jutusta. oli tosi kiva lukea kuulumisiasi.Oikeen hyvää alkanutta syksyä ja kaikkea hyvää ja kivaa elämääsi.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa oli lukea että sulle kuuluu hyvää, kun oon ootellutkin että milloin tulet taas kirjoittelemaan. :-) Ihanaa syksyn jatkoa sulle !

    VastaaPoista
  3. Hei Verna! Katsoimme Inhimillisen tekijän opintoihini liittyen, koska opiskelen hoitolaa. Jäit mieleeni niin kauniina ja viisaana. Hauras, mutta vahva nuori tyttö! Toivon sinulle tavallista ja tervettä elämää ja rakkautta! Nooran kohtalo kosketti ja äitinä myös hänen äitinsä tuska. Dokumentti avasi silmäni siinä, että vaikka hoitoala on joskus hyvin raskasta, ei se ole mitään siihen verrattuna, mitä omaiset ja erityisesti pienet potilaat joutuvat kokemaan. Minä olen tässä vapaaehtoisesti, potilas ei. Toivottavasti nyt pystyt elämään ilman pelkoa ja kehosi jatkuvaa tarkkailua. Voi hyvin!

    VastaaPoista