perjantai 4. lokakuuta 2013

Autumn 2013

Lehdet putoilee jo puista ja kesä on ohi. Muutama kerta talvitakkikin päällä lähdetty aamulla kouluun (varsinkin kun koulussa sisällä tuntuu olevan kylmempi kuin ulkona). Jotenkin  tuntuu, ettei mitään ehdi tekemään ja viikot juoksee eteenpäin ja taas on viikonloppu.

Suurinta stressiä olen onneksi pystynyt välttämään kun iltaisin saa olla ihan omassa rauhassa oman kodin sohvalla löhöillen :)

Kova matkakuume on vaivannut pari viikkoa ja Maltalle olisi ihana lähteä takaisin. Siellä oli niin rentouttavaa ja hyvä olla. Maailman paras siskoni kylläkin lievitti matkakuumettani tunkemalla minulle eräs lauantaiaamu paperin käteen, joka oli kuitti 6.6.2014 One Directionin keikkalipuista meille Lontooseen!!! :)

Selkä ja lonkat edelleen kipeät, mutta parempaan päin. Fysioterapiasta on ollut iso apu. Pieni flunssakin yritti minuun iskeä, mutta jäi pelkäksi väsymykseksi, päänsäryksi ja kurkkukivuksi -nyt sekin alkaa jo hellittää.

Ihan kiva viikonloppu tiedossa, täytyy vaan muistaa ottaa vähän rennosti ettei flunssa tuu pahemmaks :)

Istuskelen koulussa joten mitään kovin syvällistä ei nyt synny ;) tässä muutamia ihania Pinterestistä pöllittyjä syksyn fiiliskuvia:
 xox Verna

4 kommenttia:

 1. oi onnee!!:3 mäki haluisin nähä 1D:( mut pidä hauskaa siellä!

  VastaaPoista
 2. Hei Verna! Voi mitä olet kokenut jo niin nuorena! Olet uskomaton selviytyjä! Ystäväni 15-vuotias tytär kamppailee juuri nyt saman syövän kanssa, mistä sinä olet jo onneksi selviytynyt. Onko 6.4.2012 tehty Inhimillinen tekijä-ohjelma vielä nähtävissä jossain? Ajattelin, että ystäväni perhe saisi siitä kenties lohtua, että joku on tästäkin sairaudesta selvinnyt. Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentistasi. Valitettavasti kyseinen Inhimillinen tekijä ei ole enää nähtävissä ainakaan Yle-Areenassa. Paljon jaksamisia ja tsemppiä sinulle ja ystäväsi perheelle!
   -Verna

   Poista
 3. Kiitos ja iso hali sinulle!

  VastaaPoista