keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Life is beautiful

Heissan :) Taas on kirjoittelu jäänyt vähemmälle.. Koulun blogia tullut kirjoiteltua enemmän (osoite muuttunut, uusi on: vemaka.blogspot.fi , joten tämän blogin kirjoittelu jäänyt vähän vähemmälle. Ensimmäinen jakso koulua alkaa olla ohi ja olen todella nauttinut näistä viikoista :)
Yksin asuminen sujuu edelleen hyvin -ja oikeastaan melkein kaikki muukin. Selän ja jalkojen kanssa edelleen ongelmia, mutta käyn säännöllisesti fysioterapiassa ja siitä on ollut apua.

Takaisin tanssimaan ja valmentamaan olisi kova innostus, mutta tänne muuttaessani luovuin valmentamisesta, enkä ole vielä löytänyt minulle hyvää tanssipaikkaakaan. Vanhempieni luona/kotona käyn edelleen viikonloppuisin ja joskus viikollakin. Vähän hankala itsekin hahmoittaa mikä tällä hetkellä on oikeasti se "koti", mutta kai ihmisellä voi olla kaksi kotia. Molemmat paikat kun tuntuu ihan kodilta. Laittelen jossain kohtaa kuviakin tästä "omasta ja uudesta" kodistani kunhan saan vaan aikaiseksi :)

Elämä tuntuu oikeasti "normaalilta elämältä" -and that's wonderful feeling. Nautin erittäin paljon normaalista ja muille ehkä tylsästä arjesta, siitä että voin ja saan tehdä tavallisia asioita.

     Nyt jatkan Elämä Lapselle -konsertin katsomista :) jesjes!
xox Verna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti