sunnuntai 25. elokuuta 2013

Live your life

    Helou :) Koulut on lähtenyt hyvin käyntiin ja elämä luistaa eteenpäin. Yksin asuminen ja oma rauha tuntuu hyvältä. Ilmoitin itseni suorittamaan vähän muutakin kuin pelkän ammattikoulun. Neljässä vuodessa minun pitäisi siis valmistua visualistiksi ja  kirjoittaa itseni ylioppilaaksi (jos nyt siis olen oikein ymmärtäny kaiken :D). Ensi viikolla selviää lisää, tämä asia on itsellenikin ihan uusi juttu. Perustimme koulussa blogit, johon keräilemme portfoliotyylisesti tekemiämme koulutehtäviä jne. Oma blogini on vielä vähän kesken, enkä ole kovin tyytyväinen sen osoitteeseen, mutta tässä linkki siihen: http://deluxevisualizer.blogspot.fi/
     Yksin asuminen tuntuu siis hyvältä. Maanantaista perjantaihin olen asunut Salossa ja viikonlopuiksi olen tullut kotiin moikkaamaan perhettä ja kavereita. Pidän asunnostani todella paljon ja viihdyn siellä hyvin. Siellä elämä tuntuu oikeasti "normaalilta".
     Nukkuminen on edelleenkin hankalaa, mutta parempaan päin menossa. Ihmeellistä on se, että vaikken olisi montaakaan tuntia nukkunut yöllä, niin nousen pirteänä ylös herätyskellon soidessa kun tiedän _pääseväni_ kouluun! Olen myös jollain tavalla vähemmän väsynyt kuin ennen. Nyt silmät jopa pysyvät auki koko päivän :)
     Muistaakseni viime postauksessa mainitsin, että selän ja toisen jalan kanssa ollut vähän ongelmia. Kyse ei siis ole mistään vakavasta, onneksi. Alaselkä ja oikea jalka ovat todella kipeitä päivittäin ja myös tämä on häirinnyt nukkumistani. Kipujen syy löytyi fysioterapiassa, ja siellä käyn nyt 15 kertaa. Uskon, että siitä on apua!
     Tunnen itseni paljon virkeämmäksi ja onnellisemmaksi. Osaan nauttia "tylsistä" arkipäivistä ja asioista uskomattoman paljon, asioista jotka kuuluvat normaaliin elämään.

Kirjoittelen taas kun inspiraatiota ja aiheita löytyy.
Syksyä odotellessa!xox Verna

2 kommenttia:

  1. Tuli hyvä mieli kirjoituksestasi, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kivalta kuulostaa ja Onnea opiskeluihin.Hyvää alkavaa syksyä.

    VastaaPoista