sunnuntai 4. elokuuta 2013

It's your decision

Kaikki on hyvin. Kerrankin. Aidosti ja oikeasti hyvin. Maksasta otetun koepalan tulokset tulivat, ja olivat PUHTAAT !!! Diagnoosia ei saatu, mutta pääasia oli ettei mitään pahanlaatuista löytynyt! :)
Opiskelupaikan perässä hommasin Salosta vuokra-asunnon ja tänäviikonloppuna olen muuttanut tavarani sinne.

Koulut alkaa jo viikon päästä. Koko kesä mennyt todella nopeasti, ja tuntuu ettei mitään ole kerennyt tekemään. Ihan kiva kuitenkin että koulut alkaa, oon niin innoissani uudesta koulusta :) !

Tämän kesän aikana on myös ehtinyt miettimään paljon. Maltan reissu teki minulle todella hyvää! Siellä, pitkästä aikaa, tunsin olevani oikeasti onnellinen, enemmänkin kuin yhden päivän ajan.
Kun mietin elämääni vuosi sitten, en olisi silloin ikinä uskonut olevani tässä pisteessä nyt. Makasin sairaalassa lähes koko viime kesän, ja viimesyksy ei todellakaan ollut "parhaita aikojani". Tuntuu uskomattomalta, kuinka paljon minä ja elämäni voi vuodessa muuttua niin paljon, ja vieläpä parempaan suuntaan. Olen tottunut siihen, että kun menee hetken aikaa hyvin, joku asia romahtaa jälleen ja sen mukana kaatuu kaikki. Nyt elämä ei kuitenkaan enää vaikuta sellaiselta. En ole kokoajan epävarma ja varuillani, vaan pystyn luottamaan tulevaisuuteeni. Elämä tuntuu vihdoin kulkevan enemmän eteenpäin kuin taaksepäin!

Uskon, että yksin asuessa tulee (toivottavasti ainakin) kirjoiteltua taas enemmän :)


stay strong ♥


girls ♥

 


xox Verna

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva kuulla susta taas, ja mahtavaa et sulla menee noin hyvin !! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania uutisia, onnea opintoihin ja elämään muutenkin. Kiva jos ehdit kirjoitella!

  VastaaPoista
 3. Onnea opiskeluun Ja kaikkea hyvää syksyysi.

  VastaaPoista
 4. Olipas mukava kuulla että maksasta ei löytyny mitään pahaa.♥ onnea uuden kodin johdosta.:) t:m

  VastaaPoista