sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Feel this moment

Tässä taas vähän kuulumisia kun on aikaa kirjoitella :)

Viimeviikon lauantaina kävin "helsinkiviikonlopun" yhteydessä Keravalla Oulan perheen luona ja Oulan haudalla. Sanoja ei siihen hetkeen löytynyt. Vain puristava tunne sydämessä, kyyneleitä poskilla. Kuulen yhä etäisesti Oulan enkelinaurun. Tunnen yhä Oulan käden kädessäni. Haudalla suru ja ikävä muuttuivat erilaisiksi. Ei lievemmiksi tai helpommiksi, mutta erilaisiksi. Tapahtumat muuttuivat selkeämmiksi ja todellisemmiksi, vaikka edelleen on vaikea ymmärtää nuoren ja rakkaan ihmisen poislähtöä. Ikävä.

haudalla♥ :'(

Kesällä 2012 otettu kuva Oulan rippilahjasta, kämmenrististä, jonka minä sain nyt... ♥


Saman viikon sunnuntaina ihana rakas Laura teki mulle upeet geelikynnet :)!
Onneks kesä ei oo kaukana ja ulkona paistaa aurinko! Nyt viellä viimeset tsempit peruskoulusta suoriutumiseen ja tanssivalmentamiseen, sit voi alottaa ihanan ja mielestäni todellakin ansaitun kesän! :)

xox Verna

9 kommenttia:

 1. Hyvää kesän odotusta.Ihanat noi kynnet.

  VastaaPoista
 2. Hei
  Hienoa, että olet päässyt matkustamaan. Tiedän, ettei ole kovin helppo nauttia upeistakaan kokemuksista, kun odotuksen tympeä synkkyys vaanii olan takana. Kuitenkin nyt on se oikea aika tehdä kaikkea kivaa, kun ei ole vielä sidottuna mihinkään mahdollisiin lääkityksiin tai muihin riesoihin. Näytät kyllä tosi nätiltä noissa kuvissa. Ja kynnet on ihan kadehdittavan hienot.
  Mulla menee ties kuinka mones sytostaatti parhaillaan. Edellisen piti viedä hiukset ja ne lupaavasti alkoikin lähteä, joten tietysti ajoin ne pois. Ja hiustenlähtö tyssäsi siihen. Nyt sitten sänkeä kasvattelen. Maksan pallerot on vähän pienentyneet, mutta pari uuttakin on ilmestynyt. Tää on niin tätä, mutta ei lannistuta kuitenkaan. Ilo pintaan, vaikka syän märkänis!
  t: Mari S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Tsemppiä ja voimia ihan hirrrrmusesti! Mulla menee kaikesta huolimatta tällä hetkellä hyvin, niin paljon tekemistä, ettei ikäville ajatuksille paljoa tilaa jää. 25.5. tosiaankin seuraavat kuvaukset, mutta yritän uskoa, että kaikki hyvin edelleen.
   Voimia, voimia, voimia.
   Never give up!

   -Verna

   Poista
 3. Toivottavasti kuvissa ei näkynyt mitään ylimääräistä! Oikein ihanaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Iloista juhannusta Verna! Toivottavasti sulla on kaikki hyvin!

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi kynnet! Usein näkee sellasii vähä epätasasii ja oudosti muotoutuneit epäaidon näkösii kynsii..:/ mut noi on ihanan suorat, haha :D ja näyttää suht aidoiltaki kynsilt ;)

  VastaaPoista
 6. Mitä sinulle verna kuuluu nykyään?:)

  VastaaPoista
 7. Niin olisi kiva kuulla mitä sulle kuuluu. Tai siis ihan parasta olisi kuulla, että sulle kuuluu hyvää! Toivottavasti vietät ihanaa kesää.

  VastaaPoista
 8. Verna, olisi kiva kuulla kuulumisiasi :) Toivottavasti päivittelet jossain kohtaa.

  VastaaPoista