perjantai 15. helmikuuta 2013

Kansainvälinen lasten syövän päivä 15.2.

 Suomessa sairastuu syöpään noin 150 lasta vuodessa. Näistä lapsista paranee noin 75 - 80%. Silti, liiankin monta ystävää sen 20% joukossa, jotka eivät taistelustaan huolimatta selvinneet.

Tänään, kansainvälisenä lasten syövän päivänä 15.2. Helsingin Narinkkatorilla oli yhteensä noin 150 punaista (tyttöjen) ja sinistä (poikien) tuolia muistuttamassa niistä lapsista, jotka vuonna 2012 sairastuivat tai menehtyivät syöpään. Kynttilät on sytytetty menehtyneiden tuoleille, ja näitä tuoleja näiden noin 150 joukossa oli 23.

Suomessa tapahtumia järjestettiin tänä vuonna myös mm.  Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. 

 Itse olin mukana Turun tapahtumassa keräilemässä rahaa lapsisyöpäpotilaille. Turun kauppatorilla oli tuolit TYKS:issä hoidetuille, 2012 sairastuneille ja menehtyneille. Tuoleja oli yhteensä 21, joista viidessä (5) paloi kynttilä.


Helsinki

Helsinki

Turku

Turku

Turku


    Tämä ilta kuluukin pakkaillessa hiihtoloman Vuokatin reissuun (16.2. - 23.2.) ja muistellessa ihania ystäviäni, jotka hävisivät taistelun syöpää vastaan. Memories ♥


Ihanaa ja rauhallista hiihtolomaa ja kevään odotusta kaikille!


xox Verna


ps. kuten kuvasta näkyy, hiukset on taas blondit ;)

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa Kainuuseen.

  VastaaPoista
 2. Moi Verna!
  Katsoin äsken tallentamani Inhimillisen tekijän, jonka jälkeen halusin googlettaa sinut. Ihailin ohjelmassa kovasti paitsi tapaasi käsitellä ihan liian vaikeita asioita myös ennen kaikkea upeaa tapaasi ilmaista asioita. Oli tosi kurja lukea näistä viimeisimmistä ja pelottavista kuulumisista, toivottavasti näistä selviät.

  Sydämestäni kaikkea hyvää sinulle! Ja kiitos, että jaoit tarinasi.

  T. Heta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Heta!
   Kiitos kommentistasi.
   Päivä kerrallaan eteenpäin :)

   -Verna

   Poista