tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sick summer

Pääsin tänään kotiin kahden ja puolen viikon sairaalajakson jälkeen. Kipujen ja muiden oireiden syy oli vaikea löytää, mutta jonkinlaiset kaksi diagnoosia nyt kuitenkin sain. Toinen oireiden syy on tulehdus jossain lantion alueella (kokeillaan parin viikon antibiootteja) ja toinen on todennäköisesti syöpähoitojen aiheuttama krooninen ruuansulatuselimistön häiriö (jonka omistan koko loppu elämäni, hoitona ruokavalion muutos.) 

Kivut ei oo lähteny, mutta nyt pärjään kotona suunkautta otettavien lääkkeiden kanssa. 
Harmittaa, et näin paljon kesästä on mennyt pelkästään sairaalassa. Alkukesästä sillon se sappirakkoleikkaus ja kaikki siihen liittyvä. Välissä olin muutaman viikon pois sairaalasta ja nyt sitten taas olin näin kauan. Onneks kesää on vielä jäljellä. Paljon ainakin suunnitelmia :) 

Heti ku oon paremmassa kunnossa, ni lähden Oulan luo. Sit jossain kohtaa Jassun kans laivalle ja sit ihan loppukesästä äidin ja siskon kans käymään Edinburghissa! Mökeilläkin tarttis jossain kohtaa keretä käymään ja muita kavereita nähdä. Tulee vähän kiire ku enää joku 4 viikkoa lomaa jäljellä :( 

Suoraan sanottuna paska kesä ollu. Veksuki nukku pois ja Oula sai huonoja uutisia... Toivottavasti pian alkais jo kulkee paremmin.

Nyt jatkan hiustenvärjäysoperaatiota, joka ei juuri tällä hetkellä hyvältä näytä :D
Hauskaa illanjatkoa kaikille,

xox Verna

2 kommenttia:

 1. Kiva että olet lopultakin kotona.Kiirettä tuntuu pitävän,mutta nauti.Ps Ne hiukset on ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin jokaisesta hetkestä, joka ei ole huono. Elämän aikana oppinut nauttimaan pienen pienistä asioista, kuten siitä, että pystyn syömään. Ja ilmeisesti oot nähny mun hiukset facebookista eilen ;)

   xox Verna

   Poista