sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Sairaalassa

Tyhjiä sänkyjä siistitti pedattuina, valkoisia seiniä. Täällä edelleen. Kivut jatkuu ja lääkkeet alkaa menettää tehoaan. Tippalaskuri pudottaa nestettä suoniin ja raksuttaa korvan vieressä kevyesti. Valkopukuiset hoitajat ja lääkärit kulkevat käytävillä ja käyvät välillä kysymässä vointia. Osasto on todella hiljainen. Vaikuttaa siltä, että olen ainoa osaston potilas.

Vatsa sattuu. Kädet särkee kun niitä on pistelty neuloilla. Osa suonista tulehtuneet. Välillä kaikki toimii moitteettomasti, välillä ei. Useimmiten ei. Olen onneksi melkein jokapäivä päässyt hetkeksi irti letkuista ja käymään vähän ulkona. Mieli maassa palaan taas takaisin tänne, koska en pärjää ilman lääkkeitä. Paskat asiat pyörii mielessä, ei täällä muutakaan ajateltavaa ole. Ois kiva viettää kesää jossain muuallaki ku sairaalassa...


Hetken vapaus.

xox Verna

7 kommenttia:

  1. Voimia sinulle, Verna! Toivon että vatsakipusi selätetään pian ja pääset jälleen kesänviettoon. Sinun tekstejäsi täällä on ollut ilo lukea, pari viikkoa sitten tänne löysin! Jään kuulumisiasi seurailemaan.

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista.Haleja.Siinä on pilleri poikineen..

    VastaaPoista
  3. Vernaaa,kuinka voit.Oletko jo kotona?

    VastaaPoista