torstai 5. heinäkuuta 2012

Kolme vuotta

Tasan kolme vuotta sitten menin ensimmäistä kertaa sairaalaan kipujen takia, jotka osoittautuivat agressiiviseksi pehmytkudossarkoomaksi. Ensimmäisten kahden viikon sisällä kävin läpi kaksi leikkausta, joissa kasvaimet poistettiin. Leikkauksista toivuttuani aloitettiin sytostaattihoidot, joita kävin 10 kuukauden aikana läpi 9 kappaletta. Ennen joulua 2009 sain 28 kertaa sädehoitoa ja viimeisenä hoitona autologisen kantasolusiirron.

Infektioeristys loppui vuosi kantasolusiirron jälkeen. Ja täällä mä oon edelleen. Paljon on kolmessa vuodessa tapahtunu, liikaakin, mutta kaikesta oon ainaki tähän asti selvinny. Aika on kulunu uskomattoman nopeesti! Kiitos kaikille lääkäreille ja hoitohenkilökunnalle. Sukulaisille ja perheelle. Ystäville, jotka ootte pitäny mut pystyssä pahimpinaki hetkinä. Ja muutamalle ihmiselle (joita en tässä nimeltä mainitse), jotka on mut maasta nostanut ylös monesti ja auttanu mut taas eteenpäin.

Kiitos kaikille, jotka ootte olleet tukena näitten vaikeitten vuosien aikana<3 Parempaa ja vahvempaa tukiverkostoa en vois omistaa.


xox Verna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti