keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Hiljaisuus

   Niin monta olen menettänyt jo ja taas saan tällaisia uutisia?! Koska nä oikeen loppuu, ei tää voi mennä enää näin !? Sanattomaksi ja hiljaiseksi vetää... Taistele Oula♥Usko ihmeisiin...♥

xox Verna

5 kommenttia:

 1. Heippa Verna, löysin sun blogin vasta paripäivää sitten. Mä olen hämmästynyt,että kuinka vahva sä olet. Sä oot jaksanut taistella oman syöpäsi kanssa. Ja sä olet taistellut myös muiden mukana.
  Olet uskomaton tyttö! Mä olin itse ihan hajalla kun mun rakas ukki kuoli 10 kuukautta sitten. Oikeestaan oon osittain vieläkin, ei tää koskaan palaa entiselleen. Mutta mä rupesin ajattelemaan niin että "if u are brave enough to let go, life will reward you with an new hello". Totta kai saa surra ja itkeä. Ja muistella pitää aina. Mutta mä ainakin olen onnellinen että ukkiin ei satu enään ikinä.
  MÄ USKON, että elämä tarjoaa jonain päivänä sulle jotain todella hyvää näiden kärsimysten jälkee.
  Sä oot esikuva, niin mulle kuin monelle muullekkin!<3 JAKSAMISIA SULLE, OOT IHANA! Ja varmasti tuonu iloa jokaisen ystäväs ja läheises elämään.

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta kommentistasi<3! Otan osaa ukkisi poislähdöstä, läheisen kuolema on aina kova paikka. Helpotusta tosiaan tuo se, että tiedämme ettei rakkaisiimme satu enää!

   xox Verna

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oula on mun rakas ystävä, jota rakastan kuin veljeä♥

   Poista