lauantai 14. heinäkuuta 2012

Heaven got another angel tonight

Veera Katariina Korpisaari, rakas ystäväni, haudattiin tänään. Ikävälle ei löydy sanoja. Lähdin puolikuntoisena sairaalasta kipupumpun turvin Susannan kyydillä hautajaisiin. Kyyneleiltä ei vältytty. Vedenkestäviä ripsivärejä kyllä mainostetaan kauheasti ja muutaman sellaisen omistankin, mutta miksei ole keksitty itkun kestävää ripsiväriä?

Sydän särkyi, kun katsoin Veeran lähimpiä omaisia jotka ovat tunteneet hänet koko elämänsä... Tuska näkyi heidän silmistään.

En pysty/osaa juuri nyt kirjoittaa enempää. Itse olen edelleen sairaalassa, diagnoosia ei ole saatu ja kipulääkitys ei taaskaan ole kohdallaan. Kyllä tää kesä näinkin sujuu.

Tässä vielä muutama kaunis kappale Veeran, ja kaikkien muiden rakkaideni muistoksi, jotka eivät enää ole täällä...


Lepää rauhassa enkeli♥


xox Verna

11 kommenttia:

 1. Voimia.Sanoja ei ole.

  VastaaPoista
 2. Tän postauksen alla lukee, että Ei kommentteja. Voisin kommentoida, että Ei kommentteja. Ei sanottavaa. Sanat ei riitä. Voimia.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tällaiseen tilanteeseen oikeita sanoja olekaan.. ja kiitos.

   Poista
 3. etkai tarkota http://vergion28.blogspot.fi/ ? :oooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kyllä ;( Veera nukkui pois 30.6.

   Poista
  2. voi ei ;_; voimia !

   Poista
 4. Voi sentään. Itsekin seurasin Veeran blogia ja ihmettelin kun sen päivitykset loppuivat yhtäkkiä. Todella, todella surullista.

  Voimia sinulle, elämä on edessäsi ja toivottavasti tarjoaa niitä ihanampia puoliaan jatkossa. Ja kiitos tästä blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veera oli hieno ihminen ja hyvä bloginpitäjä. Ikävä on...
   Ja kiitos voimista, niitä tarvitaan aina. Nykyään osaa onneksi nauttia arjen pienistä asioista! Mikä blogistani tekee sitten sellaisen, että pidät siitä :o :) ?

   Poista
 5. Löysin blogisi ihan sattumalta, mutta huomaan lukevani sitä edelleen. Pidän asenteestasi ja siitä miten käsittelet vaikeitakin asioita. Ikävältä tuntuu että noin nuoren ihmisen pitää kestää tuollaisia vastoinkäymisiä, mutta olet selvinnyt hienosti. Ei muuta kuin jatketaan samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, tällaiset piristävät aina :)

   Poista