lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kun uni ei tule

Kun uni ei tule. Toivottavasti huomenna jo parempi päivä ku tänään. Leikkauksen aiheuttamat kivut on tosi kovia ja 80% päivästä saan tarpeeks kipulääkkeitä. Tänään oon noussut hurjat kaksi kertaa sängystä ylös, toisen kerran vapaaehtoisesti, toisen -en niin vapaaehtoisesti.

 Heräsin aamulla huonosti nukutun ja kivuliaan yön jälkeen. Tajusin, että nyt on se päivä, jonka piti olla loistava. Aloin miettiä, mitä tänään 2.6.2012 olisi tapahtunut jos en olisi sairastunuut syöpään.. Olisin saanut tänään peruskoulun päättötodistuksen niinkuin minun olisi kuulunut, enkä makaisi sairaalassa syöpähoitojen aiheuttaman sappitulehduksen takia.

Kaiken lisäksi minun piti lähteä tänään tampereelle ottamaan se tatuointi, mutta nyt sen ottaminen sit siirty :( "dreams come true" -OR NOT. Ei kauheen onnistunu tää kesäloman alotus nyt, mut onneks mun pitäis parantuu aika pian ja sit voin alottaa kesäloman! Väsyttää, mut kivut ja NÄLKÄ pitää hereillä.. Tääl on muuten vierailuajat klo 13.00-18.30 jos joku haluu tulla kattomaan. Koitan saada unen päästä kiinni...

xox Verna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti